Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Atelier de Lindenhof is in april 2013 gestart, met als doel het maken van duurzame en exclusieve zitmeubels op maat ,aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Bij meubelfabriek Koekoek te Rhenen zijn we begonnen als leerlingstoffeerder. Bij dit bedrijf hebben we in 5 jaar alle facetten van het zitmeubelmaken en meubelstofferen doorlopen. In de timmerwerkplaats werd de bank of fauteuil opgebouwd en voorzien van no-sagveren of singelband.Daarna werd de bank of fauteuil in de stoffeerderij voorzien van polyetherschuim en bekleed met stof of leder.Ook het herstofferen van een oude Koekoek bank of fauteuil kwam regelmatig voor. Inmiddels zijn we al weer 14 jaar werkzaam in de herstoffering van zowel moderne als antieke meubels.

Met deze kennis en ervaring zijn we gestart met Atelier de Lindenhof, om uw persoonlijke zitwensen werkelijkheid te laten worden. Door onze ervaring in de herstoffering weten we wat de meest voorkomende problemen zijn. Daardoor kunnen wij dus voorkomen dat er bij  uw nieuwe bank of fauteuil vroegtijdig slijtage ontstaat. Wij zijn u graag van dienst om onze unieke kennis om te zetten in een bijzonder bank of stoel.

Wat maakt een Bank of Fauteuil van Bijzonderzitten zo uniek?

Een nieuwe Bank of Fauteuil van bijzonderzitten is bijzonder door het gebruik van de beste schuimsoorten ; Pantera schuim,koudschuim en lastilux. Deze schuim soorten hebben een lange levensduur en een hoog zitcomfort.  De hardheden van het schuim worden afgestemd op uw wensen.

De romp van de bank, wordt degelijk van hout gemaakt. Het houten frame wordt voorzien van no-sag veren. No-sag veren worden door de meeste kwaliteits fabrikanten (zoals Leolux,Design on stock en Rolf-Benz) gebruikt om dat dit de bank extra comfort geeft. Daarnaast heeft u keuze uit vele stofsoorten van moderne polyester stoffen tot eigentijdse wollen stoffen,stoere katoen of zachte viscose stoffen.

Doordat wij zelf al onze zitmeubels ontwerpen en maken kunnen we alles produceren zoals u het wilt, rond of vierkant modern,landelijk of klassiek. Het grote voordeel van een bank op maat is dat u de ruimte optimaal kunt benutten.